Försäljningsvillkor

När du bekräftat ditt köp skickas en beställningsbekräftelse till den e-postadress du uppgett. I e-postmeddelandet finn all information kring din beställning, som fakturaadress, leveransadress, produkter, priser och fraktkostnad. Om något är fel i beställningen, bör du kontakta oss omedelbart via e-post info@strikk.se eller tel + 46(0)31-7113799. Du måste vara 18 år eller ha målsmans godkännande vid beställningen.

PRISER
Priserna är i svenska kronor och inkluderar svensk moms på 25%.

BETALNING
Vi erbjuder fakturabetalning, direktbetalning, kortbetalning och delbetalningsupplägg genom vår Klarnakassa.
Klarna Checkout Badge

FAKTURABETALNING
Om du väljer fakturabetalning får Du en faktura skickad till din e-postadress samtidigt som varan skickas till Dej. Fakturan har en betalningstid på 14 dagar och det tillkommer en fakturaavgift på 29:-

KORTBETALNING
Kortbetalningarna sker genom Klarna. All överföring av information sker i krypterad from. Vid kortbetalning uppges kortnummer, kortets giltighetstid, CVC-kod samt för vissa kort en 3D Secure-kod.

BESTÄLLA FRÅN UTLANDET
Det går alldeles utmärkt! Välkommen att kontakta oss via mail eller telefon med din beställning.
Du kan betala med kort via telefon eller göra en insättning till vårt Svenska Pg-konto.
Pg. 692394-0
Följande uppgifter behövs för insättning från utlandet:
IBAN nr: SE 12 9500 0099 6042 0692 3940
Bic/Swift adress: NDEASESS
Postens portokostnad till respektive land tillkommer.

ÅNGERRÄTT
Du har en lagstadgad ångerrätt på 14 dagar från det att Du har tagit emot en vara som du beställt. Du är skyldig att returnera varan i lika gott skicka som Du mottagit varan. Vid nyttjandet av ångerrätten återbetalas hela summan av köpet, förutom returfrakten som Du själv bekostar.

REKLAMATION
Meddela varför Du inte godtar varan samt ange varför Du anser att varan är felaktig, till info@strikk.se Meddela eventuell reklamtion så fort som möjligt, och skicka tillbaka varan. Om vi betraktar varan som felaktig sker sedan återbetalning inom 14 dagar inklusive din kostnad för returfrakt.