Försäljningsvillkor

När du bekräftat ditt köp skickas en beställningsbekräftelse till den e-postadress du uppgett. I e-postmeddelandet finns all information kring din beställning som; fakturaadress, leveransadress, produkter, priser och fraktkostnad. Om något är fel i beställningen, bör du kontakta oss omedelbart via antingen e-post info@strikk.se eller på tel +46(0)31-7113799. Du måste vara 18 år eller ha målsmans godkännande vid beställningen.

PRISER
Priserna är i svenska kronor och inkluderar svensk moms på 25%.

BETALNING
Vi erbjuder fakturabetalning, direktbetalning, kortbetalning och delbetalningsupplägg genom vår Klarnakassa.
Klarna Checkout Badge

FAKTURABETALNING
Om du väljer fakturabetalning får du en faktura skickad till din e-postadress samtidigt som varan skickas till dig. Fakturan har en betalningstid på 14 dagar och det tillkommer en fakturaavgift på 29:-

KORTBETALNING
Kortbetalningarna sker genom Klarna. All överföring av information sker i krypterad form. Vid kortbetalning uppges kortnummer, kortets giltighetstid, CVC-kod samt för vissa kort en 3D Secure-kod.

BESTÄLLA FRÅN UTLANDET
Det går alldeles utmärkt att beställa från utlandet! Välkommen att kontakta oss via info@strikk.se eller på tel +46(0)31-7113799 med din beställning.
Du kan betala med kort via telefon eller göra en insättning till vårt Svenska Pg-konto;
Pg. 692394-0
Följande uppgifter behövs för insättning från utlandet:
IBAN nr: SE 12 9500 0099 6042 0692 3940
Bic/Swift adress: NDEASESS
Postens portokostnad till respektive land tillkommer.

ÅNGERRÄTT
Om du har ångrat ditt köp har du en lagstadgad ångerrätt att returnera din vara inom 14 dagar från det att du mottagit en vara som du beställt. Du är skyldig att returnera varan i lika gott skick som du mottagit varan. Vid nyttjande av ångerrätten står du själv för returfrakten och resterande summa återbetalas sedan senast inom 14 dagar från det att vi mottagit din bekräftelse på att du vill nyttja ångerrätten.

REKLAMATION
Meddela varför du inte godtar varan samt ange varför du anser att varan är felaktig till info@strikk.se Meddela eventuell reklamation så fort som möjligt, och skicka tillbaka varan. Om vi betraktar varan som felaktig sker sedan återbetalning senast inom 14 dagar inklusive din kostnad för returfrakt.