Om Strikk

Om Strikk

Strikk är en garnbutik som funnits på Vallgatan sedan -97. Butiken hittar du i en mysig källarlokal i en av Göteborgs centrala stadsdelar under den gamla benämningen “Kvarter 23”.

Vi erbjuder ett stort sortiment av garner som vi valt ut med omsorg. Vi handplockar våra kvalitéer från en mängd olika leverantörer för att välja ut det bästa marknaden erbjuder.

Strikk är ett familjeföretag som består av mig, Elenore och mina två döttrar Kristin och Klara. Vi designar enkel och stilren stickdesign samt tar fram egna garnkvalitéer under märket Strikk Studio. Design från Strikk Studio kan du handla både i vår webbshop och i butiken, och säljs tillsammans med garner och tillbehör som ett stick-kit.

Butiken är en kreativ oas av garner, knappar, stickor och handstickade maskor!
Här händer det mycket varje dag, varor packas upp, garner flyttas för bästa exponering och det skyltas om med ny design. Men framför allt är det Ni kunder som gör butiken så levande!
Till oss kommer allt från nybörjaren till den mest erfarne stickaren! Oavsett, vill vi ge dej inspirerande och god service.
Våra medarbetare i butiken heter Elisabet och Reidun. De har alla en gedigen textil kunskap och ett brinnande intresse för stickning att dela med sej av.

Välkommen till oss! Kristin, Klara och Elenore