Baby

Sticka till baby

Det är något särskilt med att sticka till baby. Hos oss på Strikk kan du köpa ett komplett kit med garn och stickmönster till baby från Strikk Studio.
Alla plagg stickas i mjuka sköna garner som passar till babystickat.
Vi gillar när det traditionella hantverket får nytt liv i modern design vilket ofta kännetecknar Strikk Studios babymönster. Vi delar inte in plaggen i flicka/pojke utan tycker det är roligare att välja modell och färg utifrån vad du och babyn själva gillar. Nedan finner du info om några av de plagg vi erbjuder stickbeskrivningar och kit för din baby.
Få personlig vägledning av oss på Strikk
Skulle du gilla ett stickmönster till baby här men föredrar en annan garnkvalitet eller en annan färg än vi föreslagit i stick-kitet löser vi det.
Ring eller maila oss så hjälper vi dig så att du blir nöjd. Du kan också besöka vår garnbutik på Vallgatan i centrala Göteborg. Välkommen!


Tips från Strikk +


Sticka en babykofta

Många väljer att sticka en kofta till de allra minsta. En kofta är enkel att ta på och ett användbart plagg. Till sommaren kan det passa med en sval kofta i bomull men tänk på att en tunn yllekofta kan vara skön att ha på sig året om. Bland våra modeller hittar du bedårande babymönster på koftor.

Sticka en babytröja

Att sticka babytröja är enkelt då du slipper tänka på framkanter och knappslå. Är tröjan liten i halsen kan det dock vara bra att ha knappar på axeln så att den är lätt att dra över huvudet. Vi har söta och enkla stickmönster på babytröjor som även passar dig som är nybörjare på att sticka.

Sticka en babymössa

Har du lust att sticka något litet kan du kanske sticka en babymössa. En stickad mössa värmer och skyddar det lilla ömtåliga huvudet. En stickad babyhjälm eller en öronlappsmössa som går ner över öronen sitter på bra. Till de lite äldre bebisarna/barnen funkar en vanlig mössa lika bra.


PlaggtyperFiltrera plaggtyper

Sortera efter