Barn

Här hittar du Strikk studios stickmönster till barn.
Mönstren säljs tillsammans med garn i ett kit. Till varje modell finns flera färgalternativ som noggrant valts ut av oss. All stickdesign är gjord av mjuka garner av hög kvalitet i naturmaterial. Här kan du sticka ett plagg i kvalitéer du sällan hittar i färdigstickade plagg. För fler stickmönster till barn se ”Design – övrig design”


Tips från Strikk +


Sticka barntröja

Finns det något finare plagg till ditt barn än en hemmastickad tröja?
Oftast är det enkla det finaste. En mysig modell i ett härligt garn. Kanske en vacker struktur, ett enkelt färgmönster eller en kul färgkrock. Här hittar du några riktigt fina stickmönster till tröjor för barn

Sticka barnkofta

Vi har fina mönster till barnkoftor. En mjuk varm stickad kofta är ett suveränt plagg för vårt nordiska klimat och går att variera i det oändliga. Kanske är det dags att byta ut fliströjan mot en mysig ull eller alpackakofta? Glöm inte att kolla in vårt härliga knappsortiment som du hittar bland våra tillbehör.
Att enkelt kunna tvätta ett barnplagg är viktigt för många. Vissa garner är superwashbehandlade men även många garner som inte är behandlade går att maskintvätta på 30° i ylleprogram. Fråga oss gärna om tvättråd så hjälper vi dig.

Sticka barnmössa

Att sticka en barnmössa är såväl roligare som personligare än att köpa en färdig mössa.
Vi har flera fina stickmönster till olika barnmössor. Är barnet lite äldre kan du även välja bland våra vuxenmodeller och eventuellt minska ner maskantalet något.
En bra och rolig idé kan vara att låta barnet få vara med och bestämma hur plagget skall se ut. Vi hjälper gärna till att vägleda så att alla parter blir nöjda! Kontakta oss eller besök vår butik på Vallgatan i Göteborg.


PlaggtyperFiltrera plaggtyper

Sortera efter