Halsdukar

Sticka halsdukar och sjalar

Här hittar du Strikk studios mönster på halsdukar och sjalar. Strikk studios accessoarer är alla stickade i naturmaterial av hög kvalité. Designen är kreativ, modern och stilren.


Tips från Strikk +


Sticka halsduk

Att sticka halsduk är enkelt! Hitta ett garn som du gillar, välj passande stickor, bestäm bredd och struktur och sätt igång att sticka.
Vill du sticka halsduk och är nybörjare är det enklast att sticka en rätstickad halsduk. Andra strukturer som passar är ribbstickning och mosstickning i olika former. En slätstickad halsduk rullar sig i kanterna.
Vi har mönster på halsduk i många olika garner och strukturer.

Sticka sjal

En sjal kan man sticka på många vis. Vill du sticka trekantssjal har vi ett enkla grundmönster i butiken. Om du vill sticka sjal med hålmönster eller färgmönster har vi flera stickmönster på sjal i butiken.

Våga vara kreativ

Prova att dekorera din halsduk med fransar, tofsar eller fjädrar. Bara fantasin sätter gränser! Har du idéer på hur din sjal eller halsduk ska se ut hjälper vi gärna till! Ring, maila eller kom in till butiken på Vallgatan i Göteborg så hjälper vi dig att designa den perfekta sjalen eller halsduken!


PlaggtyperFiltrera plaggtyper

Sortera efter