Koftor

Sticka kofta

Om du går i tankar på att sticka en kofta till dig eller någon av dina nära och kära har du hittat rätt!
Här hittar du snygga stickmönster på koftor till dam från Strikks eget varumärke Strikk Studio. Vår design är stilren och nytänkande med fokus på spännande detaljer, och vackra strukturer och färgnyanser. All design görs i garn av hög kvalitet i naturmaterial.

Du köper våra stickmönster tillsammans med garn i form av ett kit.
Här kan du välja bland stickbeskrivningar för koftor i finaste mohairgarn, fransk angora, Strikks lingarn, klassiskt ullgarn och många andra härliga kvaliteter och garntyper.
Till varje modell finns flera färgalternativ som valts ut med stor omsorg.

Skulle du sakna en färg, vilja byta ut en garnkvalitet mot en annan eller göra andra ändringar, hjälper vi gärna till. För oss är det viktigt du blir riktigt nöjd med ditt stickprojekt!
Är du i Göteborg, glöm inte att besöka vår trevliga butik på Vallgatan, mitt i stan.


Tips från Strikk +


Sticka din favoritkofta

Att sticka en kofta är inspirerande då det går att variera form och mönster till plagget i det oändliga!
Kanske vill du sticka en långkofta att krypa in i när kylan kommer? Eller så trivs du bättre i en kort och nätt variant som passar bättre till andra sammanhang.
Är du nybörjare och vill sticka en enklare kofta bör du istället välja en snabbstickad. Eller är du ute efter en stickning som kräver koncentration och varar länge?

I vårt sortiment har vi många olika varianter och vi hoppas att du hittar din favorit. Fler stickmönster på koftor hittar du under ”övrig design”

Anpassa stickandet till din nivå

På varje modell står en svårighetsgrad från mycket enkel till avancerad så att du kan välja ett stickmönster som passar din nivå.
Oavsett svårighetsgrad försöker vi alltid att skriva våra stickmönster på ett enkelt och utförligt sätt. Vid mönsterfrågor går det självklart bra att ringa, maila eller komma in i butiken på Vallgatan för att få hjälp.

Sätt din egen prägel på koftan

När man stickar en kofta kan man med enkla och små medel förändra koftans utseende. Det är enkelt att förlänga eller förkorta ett koftmönster. Eller varför inte prova att lägga in en enkel stickstruktur eller ett fint färgmönster?
Släpp loss kreativiteten och låt den flöda!


PlaggtyperFiltrera plaggtyper

Sortera efter